Followers

четвер, 24 лютого 2011 р.

nice looking girls from society t-shirt group)

Суспільство футболок - чітко вирізнене серед іншого повною дисгармонією почуттів, що виражені нісенітницею на грудях та плечах. Чорні плями, що схожі більш на асоціативні тести психіатра, є всього лиш віддзеркаленням внутрішньої дисфункції. Ще покійна бабуся мені казала їсти більше фруктів, бо в них вітаміни. В далеких 90-х власне не було надто широкого доступу до фруктів які я б хотів їсти, тому обмежувався яблуками і грушами. І життя було більш кольоровішим… тепер їм вітаміни Vitrum, що вживають (увага) спортсмени, науковці та алкоголіки. Здається я щойно вписав новий еволюційний ряд.
І  не було жодних безформенних кольорових малюнків. Можливо, ви здогадались, що не про дійсні футболки йде мова, а про суспільство футболок, індивідів що вдягається у «абищо» та вказує цим актом свобідної волі на повну незалежність від суспільства, що ПРОДАЄ їм по-суті «стоковий» «одяг» з країн, що змістили свідомість «з футболок» на «штани».
Якщо ще хтось з переконаних культ.антропологів вказує на те, що людина найчастіше змінює маски, то відповім – що маски не носять ще з часів двох світових воєн, коли ті були спалені. Бо кров з них не змилась до кінця.
tell me about lie more
Тому ми маємо справжні обличчя, лише брехня змістила свої позиції з обличчя, до фізичних примітивних проявів і потягів. Не соромтесь, сексуальна стурбованість – це один з головних «чекпойнтів» на історичній площині XXІ століття. Тепер кожен з полегкістю може відітхнути і спитати «Я вже можу показати світові, що в мене в штанах?» і почує ствердну мовчанку, оскільки всі зайняті домальовуванням нової маячні на своїй футболці, вимоченій в чорнилі XX століття і автоматично витирають порноспам з електронних скриньок. Власне витирають і не запитують – а чому я це отримую? Тому що ти еволюціонуєш, вниз, разом з усім світом. Незабаром усі забудуть про футболки і примірятимуть штани і опускатимуться нижче доки не впруться в землю. Але для них воно буде дном, а для тебе?


0 коментарі: