Followers

понеділок, 4 квітня 2011 р.
"- Так краще?"


- Мені боляче…
- Зачекай трішки, скоро буду. Поцілую і біль зникне.
- Будь ласка, швидше…
Водій поспішав, оскільки погода знову була немилосердною для цією пори року. Довкола лише тьмяні дощові хмари у вечірній час.
Ліхтарі ледь освітлювали дорогу, наводячи дрімоту. Якраз для того, щоб впасти у глибокий сон, під дихання тієї, що лежить на ліжку закутана в ковдру і перемикає канали на тв.
Місто вже здавалось спало, від вікон довколишніх будинків віяло затишком сну, на кухнях порались дружини, чекаючи випивши чоловіків, веселих і не надто уважних до дрібниць що ті ховають у своїх головах.
Жіночки розповідатимуть їм, проте що гречки все ще нема в магазинах, неоплачених рахунках за газ і дітей, що хоч би раз віддзвонили і спитали як справи у їх матері. А взамін отримають у відповідь задоволене чавкання.
Зупинились на світлофорі, залишились ще дві вулиці. Ось ви дівчатка на переході, сподіваєтесь, що одягнувши шорти, що ледь прикривають ваш зад здобудете більше ніж жадання притиснути вас до стінки туалету в клубі? Водій присвиснув.
- Вийшли на полювання.. – додав він.
- Ні, здається ота біля брами вже мабуть гвинтівку витягне з сумки полюючи на клієнтів.
Ще одна вуличка, ще трішки.
Ні, я аж ніяк не старий, але це якась відсталість суспільства. Іноземці вже починають дивитись на це не як на екзотику східно-європейського міста, а як на тубільну культуру. Місцевій владі слід легалізувати ще сексуальні оргії в стилі декадансу – коли усі в пір’ях і масках, носяться від кімнати до кімнати з пляшками абсенту і заливаються розкотистим сміхом п’яні не стільки від алкоголю, а від запаху жіночих спітнілих тіл. Податки від цих дійств перевершать любі інвестиції в інфраструктуру. Секс заради доріг – це було б реальним слоганом.
Машина під’їхала до будинку. Вікно світилось.
Відчиняю двері. Вона ще не спить, але й не дивиться телевізор. Лише благальний погляд з під ковдри, що накрила її до носика.
Перші краплі впали на вікна. Я сів на ліжко і погладив її волосся. Вона пригорнулась до руки. Відсунув ковдру і поцілував животик.
- Так краще?

0 коментарі: